Győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskola

slide 1
0021.png
Image Slide 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

""Arra irányuljanak gondolataitok, ami igaz, tisztességes, igazságos, ami ártatlan, kedves, dicséretre méltó, ami erényes és magasztos."" (Filippi 4,8)

Igazgatói köszöntő

 

0102A 2021/2022-es tanév kezdetén sok szeretettel köszöntöm az iskolaközösség minden tagját és a Győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskola új honlapjának minden kedves látogatóját!

Iskolánkat a Pannonhalmi Főapátság, Vaszary Kolos főapát alapította 1889-ben. Az államosítás után az iskola fennállásának 132. évében, 2021. szeptember 1-jén, az egykori alapító bencés rend megkeresésére, a tantestület és a szülői közösség egyöntetű szándéka szerint került vissza újra a Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Bencés Főapátság fenntartásába.

Az új úton indulók elköteleződésével, lelkesedésével és szorgalmával dolgozunk azon, hogy a Győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskola a nagyszerű pedagógiai hagyományaira építve az az iskola lehessen, ahol a keresztény értékrendre épülő, magas színvonalú, korszerű nevelő és oktatómunka folyik.

Fontos számunkra az is, hogy az iskolaközösség és az intézmény iránt érdeklődők számára is nyitott és konstruktív legyen a kommunikáció. Éppen ezért szeretettel hívom Önöket, hogy böngésszenek iskolánk honlapján, s így nyerjenek virtuális bepillantást  mindennapi életünkbe. Személyes kérdéseik esetén is szíves állunk a rendelkezésükre a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Ferenc pápa gondolatai jegyében:

„Most pedig induljunk el ezen az úton.
A testvériség, a szeretet, a köztünk lévő bizalom útja ez.”

 

Szeretettel, üdvözlettel:
Kropfné Knipp Mária

efi gyor